Kontakt fitness dk Vallensbæk
Date: 2017-04-22 08:36

Også fremadrettet vil kommunen være i udvikling. Vi er en del af Øresundsregionen og Greater Copenhagen-samarbejdet, der har vækst på dagsordenen.

Karlslunde Fodbold

Hvis du ikke allerede modtager vores nyhedsbrev, som indeholder relevante artikler og nyheder inden for erhvervsinformation, er du velkommen til at tilmelde dig på vores hjemmeside

Find center | fitness dk

Sjælland og øer:
Guldborgsund, Kalundborg, Lolland, Næstved, Slagelse, og , Allerød, Ballerup, Bornholms Regionskommune, Brøndby, Dragør, Egedal, Faxe, Fredensborg, Frederiksberg,
Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Herlev, Hillerød, Holbæk,
Hvidovre, Høje Taastrup, Hørsholm, Ishøj, København, Køge, Lejre, Lyngby-Taarbæk, Odsherred, Ringsted, Roskilde,
Rudesdal, Rødovre, Solrød, Sorø, Stevns, Tårnby og Vallensbæk.

MarketProfile - Startside

Skoler
Institutioner
Grundejerforeninger
Boligforeninger
Offentlige rum
Parkour
Andet

Hver eneste medlem er vigtig for os. Vi forsøger på at fremme fysisk og psykisk velvære ved at stille det det bedste udstyr til rådighed, førsteklasses instruktører, innovative hold, og personale, der alle arbejder på at opretholde en direkte kontakt til hver eneste kunde.

Det nye Vallensbæk Stationstorv vil fremstå som det naturlige samlingspunkt med et attraktivt byrum med butiks-, forretnings- og kulturliv. Gode tilkørselsforhold, parkeringspladser, S-tog, busser, Rådhus, bibliotek, en stor dagligvareenhed, 77 butikker samt diverse services vil sikre en stor og stabil kundetrafik.

Vallensbæk Kommune har de seneste år været igennem en rivende vækst med en stor befolkningsstigning, en øget udbygning og etablering af nye boligområder. Der er sideløbende trukket nyt erhverv til og etableret flere arbejdspladser i kommunen. Blandt andet har store, internationale virksomheder inden for IT-branchen og kosmetik-branchen valgt at lægge deres danske hovedsæder i Vallensbæk, og mange mindre virksomheder er fulgt efter.

Hjemmesiden bruger cookies. De er ufarlige og bruges til . anonym trafikmå ling. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies OK

Virksomhederne finder Vallensbæk Kommune attraktiv på grund af vores beliggenhed tæt på både motorveje og offentlig transport samt det gode erhvervsklima, vi har fået opbygget gennem mange år.

Vi er glade for den udvikling, Vallensbæk er i, og vi vil gerne fastholde den. Et sundt erhvervsliv i vækst er grundlaget for vores velfærd og vores mulighed for at tilbyde services af høj kvalitet.