På date for første gang Morsø
Date: 2017-02-28 21:14

Video: På date for første gang Morsø

Vigtigst af alt, hvilken kvalitet ved aftenen er så den vigtigste, hvis der skal være basis for en date nummer to? For mændenes vedkommende skal det først og fremmest have været hyggeligt efterfulgt af, at de har kunnet være sig selv. Det samme gælder nu også for kvinderne, selvom der her er byttet rundt på de to svar. Således er det for kvinderne retten til at være sig selv, der er aller vigtigst.

21 kreative ideer til en anderledes første date

6. Klar formulering - ved første date, hvor I ikke kender hinanden så godt endnu, er det bedst at undgå dobbeltbetydninger og i stedet bruge klare udtryk.

Den første date - og hvad nu: Skal jeg tage på-af tøj

Start daten sammen i et lækkert supermarked eller på rundtur i forskellige delikatesseforretninger, og køb ind til et festmåltid, som I tilbereder sammen over et glas rødvin.

9ting, I kan lave på første date

Har du nogensinde spekuleret over, hvor ens eller forskellige mænds og kvinders tilgang til dating er? Tidligere i år foretog en.

7. du skal væ lge et sted, hvor det hele ikke gå r op i fest - det er svæ rt at læ re ham at kende, hvis stø jniveauet er så hø jt, at I skal rå be til hinanden.

. og den direkte vej til hendes sovevæ relse : Det er ikke svæ rt at ende i den slemme piges sovevæ relse. Men du kan væ re helt sikker på , at hun selv hiver dig derind, hvis du spiller en smule kostbar. Slemme piger elsker at forfø re uskyldige små drenge - og hvis det er så dan, hun vil have det, kan du vel godt spille uskyldig for en aften.

TB er en simpel forkortelse af tillid og berøring Og afgørende for om du får succes eller fiasko med frøken måneskind. Du sidder med en kvinde på en café, og I har et bord mellem jer. Nu tænker du 8775 yes, jeg gør det 8776 og rækker ind over bordet Personligt finder jeg dét meget akavet. I har svært ved at røre naturligt ved hinanden, og du kan ikke se hele hendes kropssprog, som er en meget væsentlig forudsætning for at kunne bygge tillid på rekordtid.

Se nedenstående video med dating guruen Matthew Hussey der forklarer hvorfor en dinnerdate er en dårlig idé første date og hvorfor det er klogt at bruge sjove oplevelser i stedet.

En anden måde at opleve noget sammen på er ved at være lidt kulturelle. Husk dog på forhånd at gøre hinanden klart, at I ikke er der for at se rub og stub I er der for at tilbringe et par timer med at se jer lidt omkring.

- Langt de fleste mænd vil elske at bruge en aften sammen med en pige, som giver indtryk af, at han er velkommen i hendes liv, men at hun altså også er ret tilfreds med sin tilværelse, som den er.
 

På date for første gang Morsø : Pics. More pics: På date for første gang Morsø.