Nye venner på snapchat Dragør
Date: 2017-04-15 12:26

Video: Nye venner på snapchat Dragør

Men de to nye ikoner er henholdsvis et rødt hjerte og  to lyserøde hjerter. De dækker samme område, som de gule hjerter, men betyder noget lidt andet.

Yellow - Make new friends – Android-apps på Google Play

Hej Ali. Hvis de ikke kan se det, lyder det som om de følger en forkert profil. Anden forklaring har jeg ikke lige. Spørg evt i gruppen Snapchat den hårde kerne på Facebook måske der er en der, der kan forklare det ellers.
VH Mie

En Hands on dansk Snapchat guide - mxmedia

Tak for dit spørgsmål! Har du gamle chatbeskeder liggende, som du ikke selv har gemt, er det samtalens anden deltager, der har gemt teksten. Tekst på chatten har tre tykkelser:

Hvordan til at ændre dit Snapchat brugernavn | How many...

Ovenstående oversigt viser, hvad smileyerne på Snapchat betyder. Så kan du se, hvordan dine venner opfører sig, hvor meget de sender til dig, og hvor ofte du . sender til dem.

Hvordan sletter man de 8775 gemte 8776 chatbeskeder til venstre. Mener ikke at have gemt dem, men jeg vil gerne have fjernet dem igen.
Mvh Julie

Tynd: Beskeden forsvinder, når chatten lukkes.
Mellem: Personen, du skriver med, har gemt en besked.
Tyk: Du har selv gemt en besked.

Det gå r dog ikke så godt for den store satsning. Da jeg skriver dette blogindlæ g, benytter kun 9% af metroxpress&rsquo læ sere sig af Discover-funktionen. Læ s mere her: &ldquo Bruger du den nye Snapchat-nyhedskanal?&rdquo .

Snaps: Din Feed-side er din ind- og udbakke, og det er her dine modtagne snaps ligger &ndash altså dem, der er sendt direkte til dig. Nå r du har modtaget en snap, bliver den hvide firkant i venstre hjø rne på Kamera-siden rø d. Du ser en snap ved kontinuerligt at trykke ned på den modtagne besked. Mange fristes til at tage et screenshot, hvis billedet er er sæ rligt godt/fræ kt/pinagtigt grimt &ndash men pas på ! Tager du et screenshot, få r personen, hvis billede du har gemt, besked om det !

Det giver helt nye perspektiver i selve chatdelen og gør kommunikationen via Snapchat meget mere direkte og underholdende. Chatten har hidtil virket som en lidt tør og rent praktisk ekstrafunktion ved siden af Snap-kameraet, men med de nye funktioner er det tydeligt, at Snapchat meget gerne vil have den del til at fylde meget mere i appen. Og at de er ude efter WhatsApp og Facebook Messenger.

Men, men, men, det stopper ikke her. Hvis du ser to lyserøde hjerter, betyder det, at man har været allerbedste Snapchat-venner i to måneder.

Nye venner på snapchat Dragør : Pics. More pics: Nye venner på snapchat Dragør.