Speed dating århus 2013 Horsens
Date: 2017-03-29 15:48

Video: Speed dating århus 2013 Horsens

Det er alarmerende, at I så unge som I er, har haft dalende sexlyst. Det er altid et tegn, når erotikken daler, og nogle gange et sygdomstegn for forholdet. Jeg forstår godt, at depresiionen har været en væsentlig grund. Og synes at det er godt, at du vil arbejde med din lyst. For det er af vital betydning for dig selv.

Aktuelt - LandboUngdom

Så jeg føler simpelthen, at vi er så forskellige at det er et problem men jeg ved ikke om jeg er galt på den ?? han er jo en god fyr, god til børn, kan da sagtens se at han nok skal blive en god far og ægtemand
Vi har været sammen i snart 8 år og er 75 og 77

Når denne ene part mister gnisten

Jeg er kommet skridtet videre end mange andre her, jeg blev skilt i slutningen af marts, og flyttede allerede midt arp. men savner og elsker x-kæresten helt vildt endnu, vores forhold er kommet så langt ud nu at jeg desværre er blevet kold over for hende nå vi ses og skriver sammen, men for at begynder med begyndelsen først.

Som de fleste af de andre her er jeg også havnet i den triste situation at min ægtefælle er ved at forlade mig og vores 7 unger på 9 og 9 år. Jeg ved ikke, om jeg egentlig har brug for et råd, da det ikke virker som om min mand overhovedet er interesseret i at genopbygge vores ægteskab. Men bare at dele den her med dig og de andre på siden giver da lidt luft..

Det ene er, at begge parter, for et vellykket terapiforløb, har interessen og kan se meningen med at rydde op og omprioritere, samt lære at kommunikere og respektere hinanden igen.
Det andet er, at der ikke, ifølge min erfaring, findes en mirakelkur, der øjeblikkeligt igangsætter følelser, der som regel i længere tid er blevet kølnede mere og mere.

Jeg har taget det til mig det med at finde troen osv på sig selv og ikke presse på vedr. forholdet og forvente medfølelse osv.
men hold da op hvor er det svært.

Jeg ved bare ikke hvad jeg skal stille op, føler jeg er sunket i med begge ben, grundet jeg savner og elsker hende meget højt endnu, men syntes som heller ikke det er særligt sjovt, kun at have sex og et par forhold hvor hun endnu stå som single på facebook, for det vil hun ikke ændre før end hun er sikker på jeg ikke falder tilbage til mit gammel jeg, ingen skal vide noget dog hendes forældre godt kan se der er ved at ske noget i og med jeg er der meget nu

Hej Louise
Tak for dit indlæg.
Jeg vil klart anbefale, at du får nogle individuelle samtaler hos en psykolog, for at få talt ud og sat situationen lidt i perspektiv. Måske det så vil udmønte sig i, at I også tager nogle fælles snakke, hos en psykolog/parterapeut, du og din forlovede. Måske er din forlovede angst, måske er han jaloux. Det, du i hvert fald må gøre, er at tage ansvar for det, du oplever og stille og roligt tale med ham om, at dette her er et problem, som når alt kommer til alt, er et fælles anliggende. Det er om at få 8775 svesken på disken 8776 , dvs. at talt om problemet og hvad der ligger til grund for det, så I kan skabe et sundere miljø.
Kontakt er bedre end kontrol. Og mistro og uro må italesættes, så I begge kan føle jer trygge.

6. kan jeg se en fælles fremtid?
7. Tror jeg på, t vi vil lykkes med forståelse, tillid, glæde, erotik, samarbejde
8 vil jeg kunne stå i en kirke og sige: jeg vil elske, ære og respektere dig.

Han siger at han ikke elsker mig mere at gnisten bare ikke er der fra hans der noget han/vi kan gøre for at han kan 8775 finde 8776 den gnist til mig igen?