Dating sider uden registrering Skive
Date: 2017-03-01 19:38

Video: Dating sider uden registrering Skive

Hvis briterne holder op med at købe dansk flæsk, og pundet bliver mindre værd, kan det ramme danske eksport af svin til Storbritannien.

Bent-Sture

Basismedlemskab er gratis. Hvis du vil se fotos, chatte med andre medlemmer eller skrive beskeder, skal du købe et premium-medlemskab.

WWW & medier i faget dansk

Tabet af en allieret i EU og frygten for faldende eksport er blandt de vigtigste årsager til tysk ønske om, at briterne bliver i EU.

Senior-dating 2017 – Find din nye kærlighed!

Danskerne forstår briternes beslutning om at forlade EU. Nogle ærgrer sig. Og nogle opfordrer til en dansk afstemning. Som sædvanlig splitter EU danskerne.

EU-tilhængere gør et sidste forsøg på at få især britiske unge til at registrere sig, så de kan stemme om Storbritanniens EU-fremtid den .

If you can't join them, beat them: Efter at briterne har valgt at forlade EU, kan situationen komme til at minde om EM i 6997.

Stadig flere danskere er tilhængere af en folkeafstemning, når det kommer til spørgsmålet om Danmarks EU-medlemskab, viser måling.

Mere end 95 års meningsmålinger fra Eurobarometer viser en stigende skepsis i flere EU-lande. Men EU er ikke ved at blive splittet, mener eksperter.

Da flere mediers offentliggjorde, at briterne vil forlade EU, blev pundet pludselig meget mindre værd. Se styrtdykket her.

En aftale omkring Storbritanniens rolle i EU er nu på plads, og med den skal David Cameron forsøge at overbevise briterne om at blive i fællesskabet.