Find kærligheden i dig selv Vallensbæk
Date: 2017-04-20 03:19

Video: Find kærligheden i dig selv Vallensbæk

Siden 7559 har mere end downloadet, lyttet, set, læst, arbejdet med og fordybet sig i et af mange af Websexolog Maj Wismanns onlinekurser og temaer. De har fået en håndsrækning til at genfinde kærligheden, rette op på parforholdet, få et bedre sexliv og . få sexlysten tilbage.

Dating & mødested for dig over 50 år: Gratis oprettelse.

7 Bægre - ER DU EN DRØMMER - Ægte fantasi er den tråd, der skaber de mange håb og drømme, som bægrene indeholder - har livet lige nu sat forhindringer op for dine livsdrømme, så bevar din tro - noget venter forude. Hører du til dem, der forventer, at lykken banker på, uden at du selv gør noget, er tiden inde til at forandre indstilling og selv hjælpe til. Vær åben for at forandre overbevisninger om andre – først da kan du se et mere ægte billede af dem – og af jeres forhold.

Dating på : For alle over 40 år. Find en kæreste her!

8 Sværd - TÅLMODIGHED - LØSRIV DIG - Kvinden dvæler, måske lader hun op i solen, mens hun overvejer, hvordan hun kan rejse sig. Lige nu er det godt at være tålmodig, og står du i valg så vent med at handle til du er sikker på, at du ikke gentager gamle mønstre. Lyt til de erfaringer der ”banker på”. Har du manglet energi eller livsmod vil du snart mærke, at det vender. At mærke og være i sin krop styrker.

Et spørgsmål, et svar | Javanne Tarot

9 Eneboeren - VEJEN LYSER - Måneansigtet lyser af gammel visdom, bjerget vækker en higen efter ”det høje”. Vi kan lede med lys og lygte indtil vi finder det sjælelige, vi søger – når det sker mærker vi det. Lygten er et tegn på en indre hjælp, der healer og viser vej. Vi kan føle os ledt – føle nærvær og tillid. Står vi ved en skillevej, er der hjælp til at træffe de valg, der er i tråd med sjælevejen. De vil føles mere dybe, give vished og ro. I Eneboeren kan vi være enspændere af natur, eller have et tilbagetrukket væsen som gør, at vi føler os anderledes – men ofte vil andre opfange den sjælelige dybde og filosofiske visdom, vi gemmer på. Vis gerne mere af denne. Tilgivelse og medfølelse – både med det vi møder og har mødt, hører naturligt hjemme i Eneboeren – og skaber sjælefred.

7 Bægre - FANTASIER BYGGES OP OG VÆLTES - Nogle gange river virkeligheden eller skæbnen os ud af de emotionelle fantasier og forestillinger, vores indre er så god til at skabe - om os selv eller omverdenen. Først senere forstå vi hvorfor. Bringer dine følelser dig ud af fatning, er det kun for en tid - for det gyldne bæger indeholder de ægte følelser og værdier – det indre ståsted, som intet kan vælte. Den gyldne ”navlestreng” er det i dig, der sørger for at du mærker dem.

Eller se partnermatch for en overskuelig liste, der viser dig stjernetegnene, deres match, modsætninger og sjælevenner.

7 Sværd - FLYVEKLAR - Kvindens krop er ridset af livets erfaringer. Din livsvej kan være som en vandring, hvor du har prøvet en del. Måske levet flere slags liv – måske oplevet at livet har valgt for dig - måske har du for nyligt gjort dig fri af noget. Uanset hvad, så står du nu et sted i livet, hvor du er mere fri til at overveje og beslutte, hvad du vil. Noget er modnet i dig, som vil kunne løfte dig - frem for at tynge. Prøv.

Min helt store vision og ønske er, at alle mennesker får den viden, som jeg har tilegnet sig gennem et hav af uddannelser, kurser og ikke mindst personlige erfaringer, terapi og supervision.

6 De elskende- VÆR TRO MOD KÆRLIGHEDENS STI - Mødet mellem den lyse og mørke hånd er udtryk for, hvor vigtig næstekærlighed er. I os kan modstridende følelser forenes - kærlighed, samarbejde og venskab kan gå hånd i hånd. Den erotiske og sanselige kærlighed skyder frem som flammer fra dybet - længsler og savn kan blusse op. Men ilden kan også forvandle en kærlighed til varige flammer og rense gamle følelser, som har kastet skygger over kærlighedslivet – fx jalousi, tvivl , angst for at miste. Det kræver mod at vandre på kærlighedens snoede stjernesti, for her findes de torne, vi frygter for pludseligt at træde på - en skæbne forbundet dermed kan rundes. Er stien svær, er hjælpen nærmere end vi tror. Står vi i valg med stærke følelser kan livet vise sig at løse det.

7 Sværd - SKRU OP FOR LYSET - Skyldes den sorte himmel uvejr eller smog ? Tiden er inde til at søge væk fra alt det, der ”forurener” bevidstheden – alt det, der tynger, gør os urolige, stjæler vores energi, og fjerner os fra livet her og nu. Vær sand og se med milde øjne på fortiden. Når du mærker lyset og håbet i dig selv, spredes energien til andre. Her hjælper positive tanker den blå himmel på vej - læs gerne om emnet, fx Louise L. Hay

Find kærligheden i dig selv Vallensbæk : Pics. More pics: Find kærligheden i dig selv Vallensbæk.