Sådan bliver man kærester Lejre
Date: 2017-03-01 02:50

Video: Sådan bliver man kærester Lejre

Der er store ligheder i adfærd, når man taler om psykopater, afhængige og dopede. Så tænk ikke så meget over, hvad der er årsagen. Det er adfærden, der er uacceptabel.

Forum5

Jeg har efterhånden haft nogle psykopater og andre personlighedsforstyrrelser i mit liv. Det er som om jeg tiltrækker dem, jeg løber ind i den ene efter den anden. Jeg arbejder selv i psykiatrien og har et stort kendskab til psykisk sygdom. Men at opdage en personlighedsforstyrrelse, på trods af viden omkring det, kan være svært og tager tid.

Kia Sødergreen | Min personlige blog

En af de bøger, jeg har læst, der kan hjælpe på forståelsen, og hele sårene efter en narcissistisk mor, er af Karyl McBride, en amerikansk familieterapeut, der har arbejdet med familier i almindelighed og med børn af narcissister i særdeleshed. Narcissister er bare en anden diagnose på nogenlunde de samme personlighedstræk. Bogen er netop blevet oversat til dansk og hedder: ”Bli’r jeg nogensinde god nok?”

Sådan scorede Theresa Bonderøven – Ekstra Bladet

”Polyamori” betyder, at man har det godt med at have flere kærlighedsforhold på samme tid – med 655 procent åbenhed og ærlighed over for alle involverede.

Forløbet har hjulpet på mine egen forventninger til mig selv omkring ”Ej, bare lige giv mig et par måneder, så er jeg oven på igen”, for ja, det tager tid, og det er ok, at der engang imellem er en dag hvor tårerne triller men så er næste dag som regel lidt rarere. Det er blevet ok for mig nu, at jeg ikke absolut skal komme oven på igen hurtigt, men jeg har nu ro nok til at give mig selv den tid det skal have. Det i sig selv har gjort, at jeg er kommet hurtigere oven på.

8775 Utroskab Kom videre. Sammen eller hver for sig 8776 er Danmarks første og eneste online workshop, der over 8 moduler guider og underviser dig i alt det, du skal vide for at komme videre efter utroskab. Uanset om det er sket for 79 timer eller 79 måneder siden. De 8 online moduler er fyldt med Majs viden om at 8775 komme videre efter utroskab 8776 . fra utallige sessioner med par, der har ønsket at blive sammen, kæmpe for parforholdet og reparere det store hul i hjertet OG finde kærligheden, tilliden og troen til hinanden igen.

jeg har lige været inde og afmelde mig dr licens, jeg ser kun tyrkisk tv og har en kæmpe parabol hængende i min have, ja det kan godt være at de kan se at jeg har tv da jeg har en parabol stående, men jeg ser kun gratis tv via parabol 🙂 så #¤%& ¤ deres licens

Det omvendte kan selvfølgelig også være tilfældet, men som udgangspunkt, så være rigtig, rigtig opmærksom på og mærk godt efter, hvor din grænse går, inden du melder den ud, og husk, det er altid i orden at ændre din grænse. Både til den ene og den anden side.

Jeg har valgt at skrive dette i et indlæg, da jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som oplever at andre siger ikke så pæne ting til en på de sociale medier. Hvad er meningen med det? Hvad for mobber ud af at mobbe? Hvorfor gøre andre kede af det, som man alligevel ikke møder? Mobning er noget som skal stoppes! Men desværre er det en svært byrde at komme til bunds i. Men jeg synes at vi skal stå sammen og hjælpe hinanden, istedet for at være tavse om dette sårebare emne.

Skriver jeg så (som foreslået) den mail til direktion og beder om aktieindsigt, fraskrivelse mm.? Jeg har selvfølgelig ikke betalt regningen.

Sådan bliver man kærester Lejre : Pics. More pics: Sådan bliver man kærester Lejre.