Savner en kæreste martin østergaard Christiansø
Date: 2017-04-25 18:41

Nikolaj Hübbe var lutter smil, da han i januar viste kæresten gennem et halvt år, Jan Wenzel, frem til jubilæumskoncert for dronning Margrethe. Men nu er forholdet tilsyneladende slut. I hvert fald siger Hübbe til Ekstra Bladet , at han længes efter kærligheden.

- Jeg savner en kæreste. Det ville være rigtig dejligt at møde én, der kunne passe sammen med mig. Men hvor skulle jeg møde en kæreste? Jeg går jo aldrig uden for en dør. Jeg er altid på job, fortæller han til avisen.

Ludo (2:7) - UDLØBET | TV | DR

– Det var meget frustrerende ikke at få lov til at være den far, jeg gerne ville være. Ninette følte, hun havde bedst styr på det, fordi hun havde pigerne hele tiden. Det kan jeg egentlig godt forstå. Men det betød, at der gik lang tid, før jeg fik knyttet de stærke bånd, der bør være mellem forældre og deres børn.

Rasmus Nøhr: Savner en kæreste | SE og HØR

Siden parret tre uger tidligere kom hjem fra hospitalet med de for tidligt fødte tvillingepiger, har stemningen været giftig. De har næsten ikke sovet, og de taler med hårde ord til hinanden i en konstant kamp for at få ret, få søvn, få pigerne til at trives. De har bekriget hinanden og ikke haft overskud til andet end at dække babyernes behov.

Sisse Fisker: Jeg savner en dag uden smerter | SE og HØR

– Vi slås ikke nok for at være sammen. Det er for nemt at blive skilt i vore dage, det er for nemt at sige: ‘Nå, det var vi ikke gode nok til.’ Det synes jeg er for slapt. I min verden er ægteskabet et håndslag på, at selv om det bliver svært, så vil man slås for det.

Hvis Ninette havde nogen negative følelser over Marias ankomst til familien, viste hun det ikke til det nye kærestepar. Og Maria, der selv var skilsmissebarn, ville ikke gøre det sværere for nogen.

– Vi fortæller dem ofte, at vi er her for at gøre det så godt for dem som muligt. Hvis de en dag giver udtryk for, at de har behov for at være mere hos deres mor, så må vi finde ud af det. Det vil gøre ondt, men sådan er det.

Balletmester og "Vild med dans"-dommer Nikolaj Hübbe kan på sin 99-års fødselsdag glæde sig over en bragende succes ved premieren på balletten ”Giselle”.

Rikke forudså, at han ville få blandede børn – altså børn med en mørk kvinde – og det fik Rasmus’ tanker hen på sin iranske ekskæreste, som han var meget forelsket i.

– Nej. Det er en utopi at tro, at den lykkelige skilsmisse findes. Der er nogle, der kan gøre det i god ro og orden. Men det er umuligt at blive skilt uden at blive bitter og ked af det. Og det er især børnene, der betaler prisen. Nøgleordene til at få en skilsmisse til at fungere er at vælge sine kampe med omhu og give rum, fleksibilitet og absurd meget kærlighed i alle afskygninger.

Men Maria var anderledes end Martins tidligere kærester. Hun kendte allerede Clara og Rosa fra de gange, de havde været med far på arbejde. Og så gjorde hun fra starten en bevidst indsats for at få et godt forhold til Ninette. Ved det første møde gik hun ud på terrassen med Ninette, der skulle ryge. Her slog hun fast, at hun ikke ønskede at overtage rollen som mor.

Savner en kæreste martin østergaard Christiansø : Pics. More pics: Savner en kæreste martin østergaard Christiansø.