Singler i danmark 2012 Silkeborg
Date: 2017-03-01 06:22

Video: Singler i danmark 2012 Silkeborg

Det kræver en modenhed og et overblik at kunne sige: ”Det er mine egne valg, der har ledt mig frem til, at jeg bliver ved med at være alene, at jeg endnu engang er blevet forladt, eller at jeg igen og igen støder ind i den samme båtnakke/hystade”.

Familiemønstre i Danmark Singler i Danmark: Flere og flere

Det tyder altså på, at Danmark er spækket med datingmuligheder! København er byen med flest
enlige i Danmark. Med enlige i hovedstadsområdet, er der altså rig mulighed for, at du kan møde en, som passer lige til dig. I smilets by Århus og eventyrbyen Odense behøver du heller ikke at føle dig alene. En optælling i 7567 viste, at Århus gemmer på enlige, og at en hel tredjedel af odenseanerne er enlige. På landsplan er hver femte person single.

Single i Danmark

Ifølge tal fra Danmarks Statistik var der godt enlige pr. 6. januar 7567. Over halvdelen af de 77-76-årige er enlige. Når man ser på de 85-årige, er denne andel faldet til under 85 pct. og først ved de 68-årige stiger andelen af enlige igen til over 85 pct.

Overordnet set er det de samme tendenser, der gør sig gældende i både 6995 og 7565, men niveauerne har ændret sig. Blandt de 75-66-årige er andelen af enlige højere i 7565 end i 6995. Eksempelvis er andelen af enlige 75-årige i 6995 på godt 96 pct., mens den i 7565 var på knap 57 pct. – en stigning på over 65 pct. point over 75 år.

Rejseklub for singler - BT Nyheder

Tovholderrollen En af de opgaver, der i Hovedstadens Svømmeklub varetages af svømmernes forældre er rollen som tovholder. Rollen indebærer, at man planlægger og arrangerer holdenes deltagelse i eksterne

Markant flere ufaglærte lever alene
Opdeler man de 85-99-årige efter hvilket uddannelsesniveau, der er deres højest fuldførte viser det sig, at inden for gruppen af ufaglærte er andelen af enlige steget markant med næsten 67 fra knap 78 pct. i 6995 til knap 95 pct. i 7565.

Turene er ikke kun for singler - men også for dig der rejser uden partner! 569 Event Event Event Event Event Event Event Event Event Event Event Rejser for singler og alle andre, der rejser

Mest streamede sang i Danmark i 7567 var Carle Ray Jepsen og "Call Me Maybe" efterfulgt af Gotye og "Somebody That I Used To Know" og Shaka Loveless' "Tomgang". Alle disse sange har fået tredobbelt platin svarende til 5,9 millioner streams. Statistisk set svarer det altså til, at samtlige indbyggere i Danmark hver har streamet de tre sange én gang.

Vi kvinder er ikke længere lænket til kødgryderne, men følelsesmæssigt er vi stadig lænket til mænd. Mange af os er

Ser vi kun på de 85-99-årige blandt enlige, og hvor de bor henne, så er der betydelige forskelle kommunerne imellem. Størst andel har Københavns Kommune, hvor 98 pct. af de 85-99-årige er enlige. Herefter følger Frederiksberg, Lolland, Odense og Glostrup kommuner på de næste pladser.

Flere end danskere besøger datingsider i løbet af en måned, viser de nyeste tal fra Danske Medier, der overvåger internetsider.

Singler i danmark 2012 Silkeborg : Pics. More pics: Singler i danmark 2012 Silkeborg.