Speed dating aarhus Aarhus
Date: 2017-04-27 09:34

Video: Speed dating aarhus Aarhus

Det første arrangement er running dinner lørdag 8. marts 7569, hvor du bliver sat sammen med en jævnaldrende single af det modsatte køn, som du skal følges med rundt i byen til andre sammensatte single-par. Sammen med din single-makker skal du forberede enten forret, hovedret eller dessert, som I skal spise sammen med de andre par.

Seeqone – speed dating og running dinner i København og Aarhus

Når I er færdige med at spise, går turen til Waxies, hvor der er reserveret plads på 6. sal, så I allesammen kan sidde sammen og lære hinanden bedre at kende, mens I fester og måske flirter videre.

Speeddating i Herning

KONTAKT | PRESSE | JOBS HOS PARTYIN | FORRETNINGSBETINGELSER | ANNONCERING | OM

Hvem falder man for ved speeddating? - Forskning - Aarhus

&rdquo Vi har sammensat et spæ ndende og meget varieret program, som tegner et billede af, hvad Aarhus kan byde på som Europæ isk Kulturhovedstad. Det er vigtigt, at vi få r vist, hvor forskellige og alsidige vores projekter er, men samtidig giver juryen et klart indtryk af retningen i RETHINK-temaet,&rdquo siger borgmester Jacob Bundsgaard.

En undersøgelse har vist, at 98% af deltagere i en Speed Dating event har haft en rigtig positiv oplevelse. 95% sætter mindst ét kryds ud for én, som de gerne vil se igen. I ca. 65% af tilfældene er der tale om et gensidigt match. Prøv at sammenligne det med en tur i byen!

Marina Paulenka er kurator, fotograf og grafisk designer bosiddende i Zagreb. Marina er grundlægger og direktør for den internationale fotografi-festival Organ Vida og præsident for Organ Vida Photography Association samt medarrangør af Open Show Zagreb, en international scene for præsentation af fotografiske og multimedia værker. Hun har deltaget i talrige udstillinger i- og udenfor Kroatien. Marina har i sin dobbeltrolle som fotograf og festivalorganisator haft fornøjelsen af at kuratere mange fotoudstillinger og kunstnermøder, derudover har hun taget del i adskillige masterclasses, portfoliogennemgange samt debatter verden over som omhandler tendenser i samtidskunstfotografi. 

Pia Damsgaard Bach Indehaver og stifter af samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 67 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 65 år. Bor alene og elsker det. Vil hellere have en mand at gå ud med, end en mand at komme hjem til.

Onsdag den 77. august få r Aarhus besø g af fire af de jurymedlemmer, som afgø r, om Aarhus bliver Europæ isk Kulturhovedstad i 7567. De bliver mø dt af et program, der viser byens store bredde og variation.

Deltagende kuratorer:
Nationale:
Birgitte Kirkhoff Eriksen, Museumsdirektør, Museet for Samtidskunst / Marie Dufresne, Museumsinspektør, Kunstmuseet, Vejle Museerne / Merete Jankowski, leder, Overgaden. Institut for samtidskunst / Johanne Løgstrup, kurator, Publik / Nikolaj Stobbe, kurator og leder af Vermillion Sands / Rasmus Vestergaard, Direktør og chefkurator, Dias. Digital Interactive Art Space.

Netværksmødet vil give 79 kunstnere en unik mulighed for at netværke med anerkendte nationale og internationale kuratorer. Mødet vil tage form som en række planlagte en-til-en samtaler á 75 min. Hver kunstner vil møde 9 af de 68 inviterede nationale og internationale kuratorer, der til gengæld hver vil møde 8 kunstnere. Arrangementet vil inkludere en let og uformel netværksfrokost for alle deltagere.  

Speed dating aarhus Aarhus : Pics. More pics: Speed dating aarhus Aarhus.