En kæreste til mor siska Kerteminde
Date: 2017-04-16 02:50

Video: En kæreste til mor siska Kerteminde

Ikke andet end at det er en mindre god situration for barnet. Man får nu ofte indtrykket at det så anses som at være ligegyldigt, da alt tilsyndeladende kun handler om mor og hendes ønsker og valg.

'En kæreste til mor'-Linda: Jeg fortryder min deltagelse

Ærlig talt må det vigtigste vel være at barnets forælder / forældre tager sig af barnet - holder af det, lærer det om verden og sikrer en vis økonomisk standard. Som 88 årig har Anne Patricia Rehlsdorph vel både netværk, modenhed og velstand til at kunne tage sig af et barn alene. Jeg er langt mere bekymret over unge piger som ikke kan tilbyde nogen af delene - De Unge Mødre er uhyggeligt.

En kæreste til mor - DemensNet

Det spritnye program 8766 En kæreste til mor 8767 havde mandag aften premiere på Kanal 9. Her fandt ni-årige Rasmus en sød fyr til sin mor Karina, som flyttede ind hos familien i tre dage. Nu afslører Karina lidt om, hvordan det er gået hende og fyren David siden programmet.

En kæreste til mor | Season 1 | Episode 1 | Kanal 4 (Home

Jeg elsker kommentarer!
Det er desværre ikke altid jeg får svaret på dem, men de betyder rigtig meget for mig alligevel! :-)

Der kommer til at stå en masse mænd, der gerne vil være fædre, men som ikke har samme muligheder. Ellers ser jeg ingen problemer med den meget aktuelle familieindretning.

Min søn og jeg lever et roligt og harmonisk familieliv fyldt med glæde og kærlighed, og vi har mange venner og familie omkring os. Jeg vil påstå, at min søn har et liv, der på mange områder er mere fuldendt end så mange andre familiers. Så hvorfor ikke tage skridtet fuldt ud og åbent sige, at man godt kan fravælge kernefamilien og vælge rollen som singleforælder helt bevidst og som det primære valg? Jeg tør godt.

Få et godt tilbud
Abonnement &ndash selvbetjening
Abonnementsbetingelser
Information i løssalg
Hjælp til

 David er en total modsætning af mig, og det havde jeg det bare rigtig svært med. Han er meget afslappet i sin holdning og væremåde og tog tingene meget let, hvor jeg rigtig godt kan lide at have kontrol over tingene. Og det blev for svært. Samtidig var kemien der bare heller ikke helt, og vi er to meget forskellige steder i vores liv, forklarer Karina, som dog er glad for, at hun meldte sig til programmet:

Anne Patricia Rehlsdorph er advokat og forfatter til bogen ’Selvvalgt singlemor til donorbarn – Beslutningsprocessen’

Men hvorfor skal vi kvinder, der har valgt at få et barn som single, retfærdiggøre det ud fra den traditionelle model, kernefamilien? Hvorfor er kernefamilien det optimale valg, den ultimative familieform, som skal være målet for os alle, også for os, der ikke er heldige nok til at opleve den?

En kæreste til mor siska Kerteminde : Pics. More pics: En kæreste til mor siska Kerteminde.