Find kærligheden i udlandet Aalborgfind kærligheden danmark København
Date: 2017-03-26 09:43

Video: Find kærligheden i udlandet Aalborgfind kærligheden danmark København

Medicinen gjorde desværre ikke den store forskel og svimmelheden blev værre og anfaldende af kvalme og utilpashed ligeså. Det endte en aften i efteråret med, at jeg røg på skadestuen efter en dag med voldsomt uregelmæssigt hjerte og vild galop. I første omgang troede, lægen at jeg havde haft en blodprop, da EKG´et ikke så helt normalt ud. Det er en underdrivelse at sige, at det blev en meget lang nat til observation på med alverdens tanker gennem hovedet. Personalet var helt fantastisk, søde og støttende. Men når alt bliver sat på spidsen, er man jo ret alene med sine tanker, frygt og ængstelse. Det hele bliver sat i perspektiv, når man ligger der blandt kronisk syge mennesker uden at vide, hvor man selv står.

Gæstebog - music

7. Hav en ugentlig dag hvor du spiser omelet/frittata/æggekage og tømmer køleskabet for rester. Æg er en fin proteinkilde, ikke så dyrt som kød og kan kombineres på mange måder. Tømmer du køleskabet får du samtidig brugt dine rester og vupti aftensmaden er i hus! Se alle mine opskrifter på frittata her på bloggen

Lys og mørke - Grundtvig

Hvis du melder dig ind i forbrugsforeningen, kan du få bonus i mere end butikker, kæder og virksomheder. Du får typisk 9% i bonus.

Bogliste

Ulstrup Skole flager på halvt dagen efter familien blev fundet døde. Dagen efter en familie på seks blev fundet døde i Ulstrup. Foto: Mikkel Berg Pedersen Foto: Mikkel Berg Pedersen Ulstrup Skole flager på halvt dagen efter familien blev fundet døde. Dagen efter en familie på seks blev fundet døde i Ulstrup. Foto: Mikkel Berg Pedersen Foto: Mikkel Berg Pedersen

Jeg fortsatte derfor med zoneterapi, meditation, blid yoga og tilføjede et forløb hos en stressterapeut. Det var gavnligt og meget konkret Hvilke faktorer havde skabt stressen i kroppen? hvilke kunne jeg gøre noget ved og hvilke igen måtte jeg lære at acceptere? Kombineret med øvelser i mindfulness og en meget skemalagt hverdag. Jeg måtte skrælle alt det unødvendige fra og kun fokusere på det mest essentielle.

De tidligere indlæg om mit stressforløb her og her   fik en læser til at skrive privat til mig. Vedkommende er hårdt ramt af fysiske stresssymptomer og ville gerne høre mere om, hvordan jeg har oplevet det. Det bekræfter min forestilling om, at mange føler sig ret alene, når de står med en stressdiagnose og savner andres historier, som kan gøre at man ikke føler sig fuldstændig unormal. Jeg tænkte derfor, det kunne være en god ide at udgive mine svar, så andre kan få glæde af dem og måske i særdeleshed, kan det give håb for fremtiden. 

Særligt vild var jeg med en rød Thai karryret og en spicy lineseragout med gulerødder og krydret med raz-el-hanout, som jeg ikke kunne lave bedre selv.  Til færdigretterne kan man købe forskelligt tilbehør, så det ikke bare behøver at være ris, men kan være et sundere valg, som salater af kål eller mos af rodfrugter, perlesbyg med selleri eller  gulerodssalat med quinoa, tranebær og mandler.

Jeg vil fortæ lle dig om hvilke sider du kan stole på og hvilke der bare prø ver at fuske penge fra dig.

I går var jeg inviteret til pressevent i Mad Cooperativet og kunne få et førstehåndsindtryk af, hvad der gemmer sig i færdigretterne Vi fik, under kyndig vejledning af Torben Klitbo og kokkene fra Cofoco, lov til selv at lave tre af retterne. De adskiller sig fra hvad vi normalt forbinder med færdigretter ved at indeholde præcis det samme, som havde man selv lavet maden fra bunden. Der er ikke tilsat konserveringsmidler, smagsforstærkere eller andre tilsætningsstoffer. Smagen er der kræset for med masser af krydderier, friske krydderurter som salvie, timian, rosmarin og der er god power på de stærke retter med chili og hvidløg.