Find kærligheden Skanderborg
Date: 2017-04-18 19:38

Video: Find kærligheden Skanderborg

I tiden op til påske byder Gentofte Bibliotekerne på historier om påsketraditioner, æggejagt og påskeværksteder, hvor I kan lave det ultimative påskepynt.

FORESPØRG PÅ KUNSTNER

STARS slog dørene op for den første koncert den 68. marts 6998, og siden da har mere end gæster været igennem huset, til de mere end 6555 koncerter/arrangementer, der har været afholdt til dato.

|Stars

Facaden er RT 995 Rød/brune Patina ”håndstrøgne”, og til taget er valgt RT 856 Røde Højslev Vingetegl Lille Dansk Format.

Folkeuniversitetet - Aarhus - Program

Facaderne er i et moderne udtryk med rumhøje vinduer i en fri komposition, holdt arkitektonisk sammen af vandrette bånd, der markerer etageadskillelserne.
Facaderne er udført i RT 995 Rød/brune Patina ”håndstrøgne” mursten. Facadebåndene er udført i samme mursten, men tilbagetrukne og med mørke fuger.

Vi ville føre huset tilbage til det oprindelige udseende, og valgte derfor at skifte tagpladerne ud med teglsten. Ved tagfoden har vi valgt at bruge den nye tagfod fra Randers tegl, istedet for at lave den traditionelle krydsfinerplade, hvorpå undertag og fodblik klæbes sammen.

September: Søndag d. 65. sept. kl. 65-66 fortalte jeg mine nye Zenufi-historier og uddrag fra den kommende bog ”Nuvel 8767 er” i Løves Bog- og VinCafé i Århus , som et indslag i deres litteraturfestival ”Kaffe og Ord”.

Marts: Min dramatiserede indlæsning af . Tolkiens HOBITTEN for DR kan nu for første gang downloades fra iTunes. Om ikke så længe kan den også hentes hos Spotify og TDC-play.

Januar: Min pc-roman i samarbejde med Ida Holst udvikler sig gyseligt, tænderklaprende og gåsehudsfremkaldende. Adelaide Bombelles gods Friederikkesdal er under bestyrtende angreb af mafiaorganisationen Jensen, der strækker sine slimede blækspruttearme over alle grænser, men en spirende kærlighedsaffære mellem den unge, kvindelige godsejer og en engelsk tilbeder er under hjertebankende opsejling. 

Juni: Mit novelleprojekt i multimedie-udgave sammen med en lang række danske kunstnere vokser og vokser og vokser. Der er nu ialt 86 noveller, historier og digte færdige, hvilket bliver til sådan cirka 89 sider. Lørdag d. 79. juni holdt jeg møde med maleren Hanne Hansen om tre farvelagte tegneseriesider til projektet. Læs mere på min blog via dette link.

Boligerne vil på kort sigt fungere som selvstændige almene ældreboliger og i takt med det forventede behov overgår de til at være et plejeboligafsnit som del af det store plejecenter.

Find kærligheden Skanderborg : Pics. More pics: Find kærligheden Skanderborg.