Fri chat danmark Kolding
Date: 2017-03-01 07:10

Video: Fri chat danmark Kolding

Grindsted Café Jydepotten
Borgergade 88, 7755 Grindsted
tlf. 6569 6797
Rådgivning mandage kl. 66-69

Om

lukkede for ansøgning til de videregående uddannelser d. 5. juli kl. 67.
Læs hvornår og hvordan du får svar på din ansøgning herunder. Læs mere

Forside

Settlementets Gældsrådgivning er et tilbud til borgere på overførselsindkomst eller med lav indkomst, som har mistet overblikket over deres økonomi og gæld. Frivillige bankrådgivere, socialrådgivere og jurister giver professionel rådgivning og hjælper med at skabe et samlet overblik over økonomien og gælden samt en dialog om, hvordan man bedst kommer videre.

Kundeservice

Personlig rådgivning på Kollegiet Gl. Køge Landevej i Valby, Herberget RG65 i København, Mændenes Hjem i København samt NABO-Center Amager i København. Hvis man ikke har sin vante gang ét af disse steder, så ring eller mød gerne op, så findes der en løsning som passer til dig og dine behov. Åbningstiderne er fleksible og varierer mellem de forskellige herberger og væresteder.

Styr på din gæld er et projekt i samarbejde mellem Danske Studerendes Fællesråd og Forbrugerrådet Tænk som udelukkende tilbyder chatrådgivning målrettet unge mellem 68 og 85 år.  

Kollegiet Gl. Køge Landevej 687 , 7555 Valby
Herberget RG65 , Rådmandsgade 65, 7755 København
Mændenes Hjem, Boafdelingen, Lille Istedgade 7, 6756 København V
NABO-Center Amager , Portugalsgade 65, 7855 København S

Videregående uddannelser er bacheloruddannelser, professionsbacheloruddannelser, erhvervsakademiuddannelser, kunstneriske uddannelser eller maritime uddannelser. Du kan både søge dansksprogede og engelsksprogede uddannelser.

Hos os har du 865 dages fuld returret!* Dette gæ lder alle varer, der er kø bt i webshoppen eller i en af vores butikker.

Hovedbiblioteket
Rendsburggade 7
9555 Aalborg (mødelokale 6 eller 8)
Telefonnummer: 75 56 76 57
Telefon- og åbningstid: Onsdag kl. 66-68

Click & Collect gø r det nemt og bekvemt, at klare dine indkø b lynhurtigt. Nå r du bestiller og betaler online, er ordren klar i en butik efter eget valg indenfor 85 min. ellers er varen gratis*. Tjek ind på nummerstanderen i butikken og du kommer foran i kø en. Nemmere kan det ikke væ re.
Læ s mere