Jeg vil gerne have en kæreste Tårnby
Date: 2017-04-27 06:41

Video: Jeg vil gerne have en kæreste Tårnby

Kære mænd I må gerne skrive til mig og meget gerne rossmiley MEN I har altså INGEN seksuel interesse! Jeg er gift med en dejlig mand, og har mere end rigeligt i ham:) og lad nu være med at spørge om jeg vil kneppe, kan du li 8767 kæmpe pikke osv den slags beskeder sletter jeg bare.
Håber på mange frække stunder med søde piger og par

Jeg vil ha' en kæreste!

Jeg kan godt forstå at du synes det her med sex er rigtig spændende og det er meget naturligt i din alder, hvor teenagehormonerne er begyndt at suse rundt i kroppen. Men jeg synes at det er meget tidligt at have sex når du kun er 65 år. Det synes jeg fordi din krop ikke er udviklet til at have sex endnu, men også fordi du følelsesmæssigt er klar til det eller hvordan du ville have det bagefter. 

Feature: Jeg vil stadig gerne have, at du skal ville have

Forestil dig så, hvordan dit liv omvendt vil være, hvis du deler din hverdag med kvalitets kæresten. Hvis du og din kæreste har det forhold, som du drømmer om? Hvordan vil det berige dig følelsesmæssigt, mentalt, fysisk (inklusiv økonomisk) og åndeligt?

Jeg vil gerne have børnene

Der er mange hvis'er men hvis man får talt det ordentligt igennem og man som mand selv er klar over detaljerne, kan det blive (som for os) en fed oplevelse!

I stedet for at bruge vendingen du skal , kan man for eksempel som forælder (og voksen) snarere inddrage sig selv i samtalen og sige således: Jeg vil gerne, at du. .

Jeg anbefaler ikke at man skal gøre det, blot fordi man har lyst - men jeg mener, at hvis man har snakket det ordentligt igennem og ærligt talt konsekvenser, skal man prøve det. Men tænk lige over disse ting:

Tunen nåh jah.. fødselsdag året rundt.. eller var det ombygning.. eller bare et super godt knald tilbud man kan da heller ikke bestille andet en at rende kæderne på døren for nogle skide bonner og så får man købt noget man ikke ved hvad skal bruges til..ja ja men det var jo billigt og noget man ikke kan undvære.. det siger reklamerne jo 😉

– Jeg vil stadig gerne være en succes, og jeg vil stadig gerne have, at folk kan lide mine produktioner, men det bliver alligevel lidt nemmere at tænke, nå ja, hvis de ikke kan lide det, jeg laver, så fred være med det, for jeg kan kigge på min datter og vide, at jeg i hvert fald elsker hende. Selvom man har hørt, hvordan det er at blive forælder, kan man ikke forestille sig, hvor voldsom en kraft der kommer ind i ens liv rent følelsesmæssigt, før man selv prøver det.

Hovsa, jeg kan godt se det, men sneglen gider ikke Bilka, så hun skal bare i kundeservice og have penge retur, for hun vandt jo ikke, derfor finder hun ud af Føtex nu har føsdag, og har en konkurrence, så afsted med Sneglen, hele byen rundt, tiden skal gå med nåwet!
IK? 😉 😆 Hovsa husk på det er samme famile der ejer de kæder 😀

– Selvfølgelig kommer der nogle begrænsninger på rejseriet, når Anna skal begynde i skole, og det er da noget, vi taler om, og det skal vi finde en løsning på. Derfor føler jeg det som et stort privilegium, at jeg har nået at opleve så meget af verden allerede. Det væsentlige i fremtiden vil være, at vi ikke rejser væg til væg. De af mine kollegaer, der rejser væg til væg hele året rundt, de er meget sjældent lykkelige mennesker, selvom de har en fantastisk karriere, og det er en meget god reminder.

Jeg vil gerne have en kæreste Tårnby : Pics. More pics: Jeg vil gerne have en kæreste Tårnby.