Mød en kæreste Odense
Date: 2017-03-01 22:31

Video: Mød en kæreste Odense

Får en klat sol på næsen og krammer  både bloglæsere, bloggere, forlagsfolk, bibliotekarer, forfattere og gode venner og bekendte. Jamen altså. God energi, masser af kram og sjove snakke. Jeg elsker det.

Udespa til haven og terrassen - Køb i dag

Er du klar til en bid uhygge og gru? Klar til en efterforskning, der trækker tråde til tidligere bøger i serien, og som selvfølgelig bliver meget personlig for Hole? Klar til en historie, der gør, at du ikke får lyst til en smoothie lige foreløbig?

Artikler - Hjemmet DK

Alle tjekker hele tiden deres telefon, de læser og skriver beskeder i ét væk, men hvad står der egentlig i de beskeder? SMS-digtet Fredag udspiller sig real time over fem fredage i januar 7569.

Natascha Linea: Min søn skal ikke vaccineres

Læs 7 digte fra digtsamlingen “diamanttandsstøv”. Samlingen fik . følgende ord med på vejen fra Dansk Biblioteks Center: … “oser af glæden ved ord og en evne til at skabe tankevækkende sprækker til det, der ligger under overfladen…

Laura har fået det. Laura må give Jacob besked om at blive tjekket. Det starter pretty cool, men ender med noget helt andet.

- Jeg følte, at der var et eller andet, lægerne skjulte for folk, fordi de slet ikke fortæller hele sandheden omkring bivirkningerne ved vaccinationerne. Når man får vaccinationer så tidligt i livet, så kan det risikere at ændre immunforsvaret, så du får et dårligere immunforsvar, som så gør, at du er meget, meget syg efterfølgende. Så jeg vil hellere have, at han bliver syg af en sygdom, fremfor at han bliver syg af en vaccine, siger Natascha Linea om sin beslutning.

Det fortæller hun ifølge Realityportalen i et nyt afsnit af 'De unge mødre', som bliver vist på Kanal 9 tirsdag den 69. februar kl. . 

Skrumpen er et væsen fra det ydre rum som ved et uheld er landet på jorden. Den syntes jorden er grå og grim og vil lave den om til FARVER OG STRIBER. Den er meget doven og vil ikke gøre det selv, derfor har den udvalgt Gustav til at gøre arbejdet.

"Jeg er så glad for jeg har fundet dit nummer igen jeg troede det var blevet helt væk. Der er mange ting jeg gerne vil spørge dig om, dele med dig, opleve i fællesskab."

I sin nye serie har han droppet et stort team af efterforskere og er back- to-krimi-basic. Arne Dahl har taget udgangspunkt i den traditionelle, lidt egenhændige efterforsker, den klassiske kommissærtype, som han efter 65 bøger med et politikollektiv fik lyst til at skrive om.

Mød en kæreste Odense : Pics. More pics: Mød en kæreste Odense.