Utro dating sider Kolding
Date: 2017-03-29 10:12

Video: Utro dating sider Kolding

  Det er fair nok, at du gerne vil være sød, venlig og rummelig men hvor er din grænse. Er din kærlihged så stor, at du vil lade hende gøre, havd der passer hende uden at reagere.
  Jeg forstår godt din situaiton. Men jeg tgror, at du forveksler adsillelsesangst med kærlighed. Aktisk er der mange paralleller imellem adskillelsesangst og kærlihged. Jeg torr, at du er så bange for livet uden din kone, at du er ved at bilde dig ind, at du vil gøre, hvad som helst, for at undgå et brud.
  Og det er da helt ok. Det er op til dig selv.
  Spørgsmålet er bare, om du er klar til at miste dig selv, dine egne grænser, din sunde fornuft mv, bare fo at have hende ved din side ??+

  At dine følelser, gnisten, er væk, tror jeg skyldes, at du har mistet respekten for ham. Mange kvinders følelser og lyst daler eller forsvinder helt, når de ikke føler, at de kan være stolte a deres kæreste. Og når han har foretaget nogle valg eller sagt nogle ting, der gør, at det er svært eller næsten umuligt at respektere ham.
  Derfor er det, som jeg ser det, ikke så meget tillid eller kærlighedet, som din/jeres situation handler om, men respekt eller manglen på samme.
  Hvis I begge har interesse i at blive en lille familie og komme ud over jeres begyndervanskeligheder, vil jeg anbefale jer at gå i parterapi. Så hurtigt som muligt.
  Hvis der ikke er en fælles lyst til dette, vil jeg anbefale dig at glæde dig over det lille barn og komme videre for dig selv.

  Jeg begyndte at miste respekten for mig selv, i takt med at jeg tænkte mere og mere over situationen og hvem kan have respekt for en´der ikke har respekt for sig selv.

  Der er ikke noget forhold, der er mere rigtigt end andre, for det er jo hvert menneskes følelsesliv og handlinger, der afgør, om man oplever, at det her virker.

  Det lyder som om, at I finder vej.
  Jeg ved ikke, om det bliver en kamp. Snarere en opdagelsesrejse. Hvor I opdager sider ved jer selv og hinanden, så I gør fremtiden til et mere sandt og spændende sted

  Tænk meget over det med flirten og sms-korrespondance. Det er supernemt at 8775 lire den op 8776 via en telefon. Men det kan ende med et brav.. drop det eller læg kortene på bordet over for din mand.

  For man må gerne kæmpe. Og forsøge. Bestræbe sig når det er et par, det handler om, er det vigtigt at vide, at begge parter vil gøre en indsats og at deres ønsker og mål er i overensstemmelse.
  Få bygget dit selvværd op. I min bog 8775 motivation 8776 er der et kapitel om selvværd, selvtillid selvrespekt. Der er nogle håndteringsværktøjer, jeg er sikker på, at du vil kunne drage nytte af.
  Jeg ønsker for jer, at I finder vej.
  Og samtidig at I bygger en tilværelse op, der styrker jer begge.
  For selv ikke i kærlighedens navn skal man tage for store kompromisser.

  Grundlæggende tror jeg, at du skal hendes sms`er og så videre som 8775 udrensning 8776 . Kun hvis hun siger 8775 jeg elsker dig, jeg fortryder og jeg vil dig og os 8776 kan du regne med, at der er noget at komme efter

  Han er veldig målrettet og karrierebevisst. Han jobber hardt med sine studier, og dette opptar det meste av tiden og livet hans. Som kvinne er jeg selvsagt mer opptatt av relasjoner og å investere tid med de jeg er glad i. Jeg vil også kalle meg en livsnyter, noe som jeg vet at han også egentlig er, men som han har lagt vekk til fordel for sine studier. Han har studert i tre år nå, og har to år igjen. Jeg er redd for at han har mistet seg selv og for at han er meget trøtt Han har ikke altfor mange nære venner, da han som sagt ikke investerer like mye i disse (samt familie). Nå har han skjøvet bort meg også, jeg som kjenner han best. Hans beste venn.

  Hej
  Tak for dit indlæg.
  Det gør mig ondt at læse, at det har været så lang og anstrengende en proces. Da jeg jo ikke har hørt versionen fra din ekskærestes side, er det umuligt for mig at sige, om der er håb.
  Måske er hendes kulde et forsvar. Måske ikke.
  Og uanset hvad, så vil rådgivning kun hjælpe, hvis begge parter er indstillede på det og kan se et formål med det.
  For mig at læse har der været store kommunikationsproblemer, og derigennem masser af misforståelser og udtalelser, der er sagt eller råbt i affekt. Det gør ikke kun noget ved kærligheden, men også ved respekten og tilliden til hinanden.

  Utro dating sider Kolding : Pics. More pics: Utro dating sider Kolding.