Veninder søges kolding Køge
Date: 2017-04-26 10:31

Video: Veninder søges kolding Køge

Vi søger en Data Warehouse-udvikler til BI & Data Warehouse-afdelingen, der blandt andet har ansvaret for bankens Data Warehouse-platform og udvikling af business intelligence-løsninger til forretningen. Afdelingen beskæftiger . 68 udviklere og er placeret i Aabenraa.

Piger - Annoncelight

Vi søger en sælger til JYSK i Herlev, men hvis du har ambitionerne om på sigt at blive salgsleder, så er det bestemt ikke en ulempe. Opstart vil være 6. juli 7567.

Bollevenner - Sexlinien

Er du en sygeplejerske der vil noget med dit fag - og med dig selv og din karriere? Og kan du se dig selv i nybygget afdeling med gode kolleger og et spændende speciale i udvikling? Så hører vi gerne fra dig!

Venner søges - Debat - Heste

Det neurologiske speciale er bredt og har mange forskellige patientkategorier, og som sygeplejerske hos os får du derfor mulighed for at anvende og blive ekspert i hele spekteret af sygeplejen – fra den grundlæggende og instrumentelle til den psykosociale sygepleje. Det vil du også opleve i afdelingens oplærings- og uddannelsesforløb, som er nytænkende og modtager mange roser fra deltagerne for de gode muligheder for faglig udvikling. Vi afholder ugentlige faglige nyhedsmøder, og når du er oplært, skal du deltage i Journal Club for sygepleje.

Nogle bollevenner udvikler deres forhold til at være kærester, mens andre har langvarige forhold udelukkende som bollevenner.

Det bobler med fritidsinteresser i din kommune. Er din kommune en del af , får du nu en unik mulighed for at møde andre borgere, som deler netop dine interesser.

Sørg for at tænke på prævention og at blive tjekket for smitte med sexsygdomme , så I ikke smitter hinanden, hvis I har sex med andre ind i mellem, I er sammen.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

As Global Process Owner in the VELUX Group, you will be responsible for analysing, optimising and maintaining our global purchasing processes. You will be doing this in close cooperation with your colleagues in the Global Purchasing team.

Hvis du drømmer om en salgskarriere, kunne dette være springbrættet til en ny og spændende mulighed for dig. Du vil et job med opsøgende salg af markedets bedste forsikringsløsninger til nye kunder. Du kommer til at arbejde selvstændigt i et stort område med udgangspunkt i vores kontor i Kolding.