Date for unge under 18 Tårnby
Date: 2017-04-28 17:14

Video: Date for unge under 18 Tårnby

Der er planlagt rektortimer i alle klasser, og cirka halvdelen af disse er nu gennemført. Rektortimerne starter med, at eleverne i grupper skal finde frem til, hvad der kendetegner klassen. Det skaber typisk en interessant snak i klassen efterfølgende. Derefter skal eleverne forestille sig, at de netop alle har fået deres studenterhuer på, og at de skal give stikord til rektors afslutningstale til klassen, som selvfølgelig skal handle om klassen og deres tid på Slotshaven.

Caroline kom på date med Emil, men tog hjem med Marc | SE

I Kina er det nemlig uhøfligt at spise op, da det signalerer, at der ikke har været mad nok. Derfor var Sørens råd, at eleverne fra levner bare et par ris, når de er afsted. Og det gode råd kan selvfølgelig også bruges, hvis det er hønsefødder eller stegte edderkopper, der lander på tallerkenen.

De troede alle de skulle på date med ham: Nu er Stephen

Tirsdag 69. marts havde Slotshaven fint besøg af flere videregående uddannelsesinstitutioner, der skulle inspirere skolens elever til deres videre uddannelsesvalg efter gymnasiet.

Er du ung og søger en penneven

En underretning kan foretages af den enkelte lærer, af en gruppe kolleger eller sammen med lederen. DLF anbefaler, at man underretter via skolens ledelse. Den enkelte lærer har underretningspligt, men hvis man har underrettet sin leder, hviler pligten på lederen, oplyser Arvid Andersen, der er advokat for blandt andre DLF.

Slotshavn Gymnasium har ikke bare én men to grupper - Handy Help og Audeed, der begge har kvalificeret sig til Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab den 77. april.
Så må vi godt være lidt stolte.

Det foregår i Nordsalen fra kl. til . Alle er velkomne så længe der er pladser - arrangementet er dog obligatorisk for , og .

De tre nye HDMI-skærme på Slotshaven Gymnasium bruges flittigt. I starten var der mest tale om små sjove og fællesskabsskabende aktiviteter, men hurtigt har både elever og lærere også taget det nye digitale udstyr til sig til faglig brug.

”Kompetencer inden for kreativitet, innovation og iværksætteri understøtter ikke blot etablering af egen virksomhed, men undersøgelser peger desuden på, at disse kompetencer er en gevinst i hele uddannelsessystemet og senere i alle jobtyper.” forklarer rektor Malene Grandjean.

Vigtigt at føle sig hjemme
Mange både forskere og politikere er enige om, at manglende tilhørsforhold er en af de grundlæggende årsager til frafald på uddannelserne. Når de unge skal fastholdes på uddannelserne, skal der derfor fokus relationer. Både i og udenfor klasselokalet.

På Slotshaven er flere førsteårs klasser i gang med et længere forløb om eksport i en verden, hvor konkurrencen er hård, og hvor både services og produkter eksporteres på tværs af landegrænser. I den sammenhæng fik klasserne et inspirationsboost, da Keld - der blandt andet har været direktør i Enraf Nonius og konsulent hos Lisberg Partnere - gav dem et praksis-perspektiv på eksport. For at få relevant viden fra erhvervslivet.

Date for unge under 18 Tårnby : Pics. More pics: Date for unge under 18 Tårnby.