En kæreste til mor deltagere Rudersdal




Date: 2017-04-25 02:50

Video: En kæreste til mor deltagere Rudersdal

Alt det hun har været 'fri' for, er en opremsning der er med til at gøre hendes valg validt overfor hende selv - det er åbenlyst at hun har været igennem smerte - selv hvis man ikke læser der hvor hun skriver:

En kæreste til mor på Kanal 4 - Canal Digital

Der ligger et stort arbejde forude med at oplyse verden om, hvordan vi singlemødre indretter os som familier, hvordan vores børn har det, og hvor optimalt denne familieform egentlig er for rigtig mange, og jeg er glad for at tage del i dette arbejde.

‘En kæreste til mor’-Siska: Sådan er det gået med Morten

Og det forstod han ikke. Selvom moderen er 69 år, så er hun meget aktiv. Hun svømmer, dyrker yoga, danser og elsker naturen.

'En kæreste til mor'-Karina: Sådan går det i dag

Nu tænker du måske, at det da er et underligt spørgsmål, for søger du ”Den Eneste Anden” er formålet med en date vel at finde ud af, om hende/ham den søde så rent faktisk er ”The One” eller ej, ikke?

Det er noget andet end at anskaffe sit barn på det offentliges regning, derefter hæve offentlige ydelser som enlig mor og samtidig nyde samliv med frit udskiftelige mandspersoner.

I får mig til at tænke på om det er alle de der diagnoser/personlighedsforstyrrelser der slår igennem? Tendensen til at se andre som et redskab til at indfri egne narcicistiske behov?

Jeg tog den traditionelle vej, kæmpede alt jeg havde lært for at møde manden i mit liv og udleve prinsessedrømmen. Men jeg måtte opgive drømmen og arbejde mig gennem et tæppe af sorg, før jeg indså, at jeg havde andre muligheder. Først da fik jeg mit ønskebarn, som single og uden en far. Nu hvor jeg er her, midt i dette familieliv, som fra mange sider er udsat for angreb og mistænksomhed, må jeg indrømme, at det er en fantastisk familieform.

Hvem vil ikke gerne have mere selvværd? Som om man kunne købe den slags på flaske. På køl, ved siden af mælken. Desværre, nej – men her er tre ting du som kæreste-søgende single med fordel kan opøve som en genvej til at have det bedst muligt med at være dig. Nå ja, og bonuseffekten er at du fremstår mere attraktiv på andre.

En spirende flirt trives bedst ved lige dele tålmodighed, opmærksomhed og seksuel spænding. Hvordan finder du som kæreste-søgende single en god balance i den spædeste start af det der måske kunne gå hen og gå fra dating over i dit næste parforhold?

At "din mand" danner et bånd til "din søn" er ikke en trussel eller konkurent til dit bånd til barnet. Ja, faktisk, så har det intet med dig at gøre - det er deres liv, deres behov, deres ønsker og deres valg. At du puster dit ego op og sabotere og spolere deres ønsker og behov for forhold til hinanden uden om dig, er ikke andet end ren dyrket egoisme.

En kæreste til mor deltagere Rudersdal : Pics. More pics: En kæreste til mor deltagere Rudersdal.