Mand søger mand køge Glostrup
Date: 2017-04-29 11:58

Tirsdag kl. modtog politiet via alarm 667 melding om fund af en druknet person ved den søndre mole i Køge havn. Politiet og redningsberedskab kørte til findestedet, hvor to fritidsdykkere udpegede det sted, hvor de havde fundet den livløse person.

Mænd søger piger - Booty Ads Frække gratis annoncer

Sælger har valgt at sælge sin vare med DBA Køberbeskyttelse med PayPal. Når du betaler via PayPal sikres dit køb af en vare, som sendes med post eller leveringsfirma fra sælger til dig.

Den perfekte date Køge ældre dating Odder

BTMX P/S
Pilestræde 89
6697 København K
Danmark
Tlf. +95 8875 7588
CVR. 88898999

Kvinde søger mand - Annoncelight

Motorcyklisten kørte ad Sæddervej mod øst hen over en bakketop over jernbanen, lige efter drejer vejen til venstre, og motorcyklisten mistede her herredømmet og påkørte autoværnet med høj hastighed.

Ansvarshavende chefredaktør:
Jens Grund (konst. ansv.)
Jonas Kuld Rathje

Midt- og Vestsjællands Politi søger derfor eventuelle vidner, som måtte have observeret selve ulykken eller lagt mærke til en motorcykel i området op til ulykkestidspunktet.

Politiets bilinspektør har foretaget undersøgelser på stedet, og motorcyklen skal undersøges yderligere en af de kommende dage.

Redningsberedskabet fik reddet en livløs mand, der var død og formentlig havde været det i længere tid. Manden blev bragt til sygehuset i Køge, hvor en nærmere undersøgelse af manden viste, at den omkomne formentlig er identisk med den 99-årige mand fra Køge, der forsvandt fra badeanstalten Valkyrien d. 575969.

Politiet skal i forbindelse med en rutinemæssig undersøgelse af den afdøde sammen med en embedslæge prøve at finde årsagen til dødsfaldet. De pårørende til den forsvundne 99-årige er underrettet om sagen.

OK Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere